Nieuws

Beste gemeenteleden,

De hartelijke groeten vanuit Mozambique.
Wij zitten midden in het regenseizoen en dat geeft pittige buien af en toe. De regen kwam laat dit jaar, mensen zijn bezorgd of de oogst goed zal zijn, hij komt in ieder geval later. Veel regen betekent ook veel maaien. Daan en zijn team zijn druk om het terrein netjes te houden en te verbeteren.

Om iets van Gods liefde en zorg te laten zien als mensen ‘binnen’ komen. Onze jongens gaan naar school en spreken vloeiend Portugees. Xima, lokaal maispap, is één van hun favorieten, Seth draagt zijn spullen regelmatig op zijn hoofd (net als zijn vriendjes), oftewel, de jongens zijn behoorlijk ingeburgerd. Hoewel ze ook nog steeds naar hun school/familie/vriendjes uit Nederland vragen.

Ik ben vooral betrokken bij training. In juli gaan we starten met een Discipelschap Training School (DTS) en dat vergt veel voorbereiding. Vooral omdat ik twee jongens mag opleiden zodat zij in de toekomst dit zelf kunnen oppakken. Een mooie klus! We kijken met enige regelmaat mee. Fijn dat dat kan, hoewel we blij zijn met en voor jullie, dat de beperkingen verdwijnen.

Hartelijke groet,
Daniël en Leoni Wierstra, Rens en Seth

P.s.: meer info of wil je bijv. Seth met een plant op zijn hoofd zien?
www.wierstra.nu of volg ons via facebook of Instagram via @familywierstra