Jeugdwerk

Een half jaar vol Corona-proof activiteiten

Sinds een half jaar zijn wij binnen onze gemeente aan de slag als jeugdouderlingen. We zijn blij met de contacten die er ondanks corona toch geweest zijn met de jeugd. Er werden met kerst tasjes bij alle kinderen rond gebracht, de kerstmusical was een succes, er is kerk-op-schoot onlinede kinderdienst brengt wekelijks iets bij de kinderen onder de aandacht middels de nieuwsflits, de basis catechese groepen zijn aangehaakt bij het 40-dagen-project en voorbereidingen voor Pasen zijn in volle gang.  

Wie helpt ons mee?

We zijn met veel enthousiasme aan onze taak begonnen en zijn nu hard op zoek zijn naar gemeenteleden die graag hun schouders onder het jeugdwerk willen zetten. Binnen de kinderdienst is er leiding weggevallen en ook binnen de basis catechese groepen zijn twee van de drie groepen op dit moment ‘vacant.’ Dit is een grote zorg die we via deze weg met u/jullie allen delen. We hopen zodra het kan weer samen op te trekken, van jong tot oud, en vragen daarom dringend ieders hulp. 

  • Leiding kinderdiensten
  • Leiding basiscatechese
    • Voor de catechese groep 12-14 jaar zoeken we op heel korte (directe) termijn versterking voor 4 tot 6 bijeenkomsten, zodra dit weer live kan en mag. Het gaat om wekelijkse bijeenkomsten op maandagavondWe hopen voor de zomer nog 4 tot 6 keer met elkaar bijeen te kunnen komen.
    • Na de zomervakantie willen we de drie groepen weer volop gaan draaien en zoeken we versterking binnen alle drie de groepen. 

Meld je aan!

Er liggen mooie en leuke ideeën en we hopen op mensen met wie we deze ideeën kunnen gaan delen! Wilt u/jij een steentje bijdragen, hebt u/jij ook hart voor onze jeugd in de Regenboogkerk, dan horen we het heel graag. We nodigen eenieder van harte uit om contact met ons op te nemen via Jeugdouderling@regenboogkerk.nl !