Nieuws

Een speciaal aanbod

Boekenverkoop voor de ZWO
Als ZWO-boekenwurm krijg ik zeer regelmatig mooie boeken aangeboden. De verkoop loopt momenteel, door de bekende omstandigheden, niet zoals vroeger, maar er is licht aan het einde van de tunnel. Als je een bepaald boek zoekt, bel of mail me dan even. We hebben een grote en gevarieerde voorraad met veel pareltjes: unieke atlassen, foto- en kunstboeken en speciale uitgaven.

Nieuw: unieke verhalenbundel De Nieuwe Stad
Over pareltjes gesproken: Jaap Bosch schreef in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw een aantal korte verhalen. Onlangs, bij het opruimen van kamer en bureau, kwamen de verhalen tevoorschijn en werden ze op een rijtje gezet om ze aan de vergetelheid te onttrekken. Het komt erop neer dat er een uniek boekje met als titel De Nieuwe Stad is verschenen. Een verhalenbundel, die speelt in een tijd die men kan typeren met slechts enkele trefwoorden: schrijfmachine, vaste telefoon, gulden en volle kerken. Wij kennen Jaap als een erudiet en beminnelijk mens, zijn fijnzinnige geest zweeft door zijn verhalenbundel, die door hem ook nog eens subtiel werd geïllustreerd.

Opbrengst voor Kameroen
De ZWO-commissie vindt het een eer dat we zijn bundels mogen verkopen en de opbrengst mogen bestemmen voor ons nieuwe project in Kameroen: Samen werken aan een betere toekomst. Je kunt bij mij een bestelling plaatsen, maar haast je, want de voorraad is eindig.

voorzitter ZWO