Kunst

Gemeenteproject 2020: ‘Vier de Vrijheid’.

Geplande inleverdatum en expositie gaan niet door.

Het land zit op slot vanwege de bizarre coronacrisis, zo heel veel dingen zijn stil gevallen. Ook de komende expositie die KIA organiseert is even ‘uit beeld’, en voor hoelang? Hoe indringend allemaal.

Als alles op slot zit is ‘vrijheid’ een begrip dat zoveel oproept. 2020, het jaar van 75 jaar vrijheid, de Tweede Wereldoorlog is al weer zo lang geleden beëindigd. Toch lijkt het soms of het gisteren was… En dan nu, de hele wereld gevangen in een niet-te-beschrijven onwerkelijkheid.

KIA vroeg u om ‘VIER DE VRIJHEID’, het thema van ons GEMEENTEPROJECT 2020, te verbeelden. Om dit te laten uitmonden in een bijzondere expositie in gebouw Antenne. Maar dat gaat nu dus niet door.

· Misschien was u al bezig met ‘iets’ te maken voor deze expositie. Of had u al dingen opgezocht die een plek zouden krijgen in de ‘Expositie Gemeenteproject’.

WE HEBBEN TOCH EEN PLAN…. Het zou toch jammer zijn als al die mooie zaken ‘voor niks’ gedaan zouden zijn. Daarom is het wellicht mogelijk om later in het jaar (najaar?) toch deze expositie te houden. Om ons Gemeenteproject ‘Vier de Vrijheid’ alsnog door te laten gaan. Op welk moment weten nu even niet.

DAAROM… we willen graag van u weten of dit plan van uitstel kans van slagen heeft…!

· VANDAAR ONZE VRAAG: wilt u via een e-mail aan de.oosterenk@hetnet.nl (Wim Geerts) laten weten of u ‘iets’ heeft, al gemaakt heeft of nog gaat maken voor de expositie ‘Vier de Vrijheid’. Voor de KIA groep is dit belangrijk omdat we alleen zo te weten komen of het zin heeft het Gemeenteproject op onze agenda te houden.

· EN ALS HET LUKT: GEWELDIG TOCH! Dus laat snel iets van u horen, graag uiterlijk 5 mei.

Hartelijke groeten.

Blijf gezond.

Namens KIA,

Wim Geerts