Activiteiten

Een leeg doek. Een kwast. Een palet aan kleuren om uit te kiezen…. Dat is het spannende begin van een schilderij. Over een drempel heen stappen, gewoon maar beginnen, verbaasd staan van het resultaat. Elkaar helpen en luisteren naar wat de ander heeft proberen te verbeelden. Dat zijn de ervaringen van eerdere deelnemers aan de schildermiddagen met Cees en Nelly.

Cees heeft als schilder ruime ervaring en kan ons op weg helpen en bijsturen waar het nodig is. Nelly bemoedigt ons en heeft door de jaren heen ook
genoeg inzicht gekregen om ons met enkele tips op weg te helpen. Maar ook wie vaker schildert is van harte welkom! Op deze middagen gaat het niet alleen om het eindresultaat, maar net zo zeer om de ontmoeting!

Zelf ben ik aan het begin van de middagen aanwezig om voor de nodige inspiratie te zorgen. Deze keer breng ik een lied in : lied 970 uit het Liedboek: Vlammen zijn er vele, één is het licht. Daarin gaat het over de eenheid van de wereldwijde gemeente. Hoe broos die eenheid plaatselijk kan zijn, daar kunnen we over meepraten, maar hoe sterk die eenheid desondanks is, daarover gaat dit lied: we zijn één in Christus. Het lied roept door de taal zelf al beelden op, maar die kunnen we ook op eigen wijze aanvullen. Wat verbindt mensen die in God geloven?

De data zijn: zaterdagmiddag 9 oktober, dinsdagmiddag 12 oktober en donderdagmiddag 14 oktober.
We beginnen om half twee.

Materiaalkosten zijn 17,50 euro p.p. te voldoen aan Cees en Nelly
De locatie is deze keer gebouw Antenne.

Opgave i.v.m. bestellen van materiaal uiterlijk 1 okt. bij : c.v.brugge@solconmail.nl

Wees welkom!
Cees en Nelly, Ds. Dineke van de Wetering