Welkom in de Regenboogkerk!

Bent u op vakantie in Epe of omgeving en wilt u op zondag een dienst bij wonen, dan bent u van harte welkom in de Regenboogkerk, Dr. van Voorthuysenstraat 6. Onze ochtenddiensten beginnen in de zomermaanden (mei t/m sept.) om half tien en in de wintermaanden (okt t/m april) om tien uur. Onze voorgangers zijn -bijna altijd- mw. ds. A.M. van de Wetering of dhr. ds. S. Muller (zie kerkdiensten voor het actuele rooster).

Gereformeerd van origine, maakt onze gemeente nu deel uit van de Protestantste Kerk in Nederland. We zingen in de morgendiensten uit het nieuwe Liedboek voor de Kerken en daarbij gebruiken we de beamer zodat iedereen mee kan zingen, ook zonder liedboek.

Bij de (hoofd)ingangen wordt u welkom geheten door gemeenteleden. Zij kunnen u de weg wijzen. Gastheer is onze koster dhr. C. Hassink. Heeft u nog vragen, dan kunt u hem bellen op het nummer 0578 613710 (tevens het telefoonnummer van ons kerkgebouw).

Ons kerkgebouw is bereikbaar zowel vanaf de Beekstraat als vanaf de dr. Voorthuysenstraat. In die laatste straat is de parkeergelegenheid ruimer (ook bij de naastgelegen school). Halverwege het pad dat beide straten verbindt, vind u onze (rolstoel toegankelijke) hoofdingang. U komt dan in de hal waar we iedere zondag na de dienst samen koffie drinken. We nodig u van harte hiervoor uit en vinden het fijn met u kennis te maken of u als ‘stamgast’ opnieuw te begroeten.

Samen met de gemeente van de Goede Herderkerk houden we ook avonddiensten om 19.00 uur. Alle oneven maanden worden deze in ons kerkgebouw gehouden en alle even maanden in de Goede Herderkerk, Enkweg 2. In de maanden juli en augustus zijn er geen avonddiensten.

Een goede tijd in Epe, tot ziens!