• Dit evenement is voorbij.

Ochtenddienst – Heilig Avondmaal

29 augustus | 09:30 - 10:30

Voorganger: ds. A.M. v.d. Wetering

Bij de dienst
De eerste woorden van de Apostolische geloofsbelijdenis luiden: Ik geloof in God de Vader, de Almachtige, Schepper van hemel en aarde. Over deze drie namen voor God wil ik met u nadenken op de laatste van drie zondagen. En we willen die namen bezingen, want zij laten ons zien hoe groot en veelzijdig onze God is. Bij alle vragen die er ook leven houdt mijn verwondering daarover nooit op! Een lied dat niet mag ontbreken is Lied 103 C, voorheen gez. 460: Loof de koning heel mijn wezen. Diverse namen voor God komen daarin voor en vormen redenen om Hem te loven.

Heilig Avondmaal
De diaconie zal er zeker voor zorgen dat het Heilig Avondmaal op een veilige manier plaats kan vinden. Ik hoop dat u het aandurft en er naar uit kijkt om de maaltijd van de Heer in de kerk te vieren. Blijft u liever thuis vier dan met ons mee!

Wees allen welkom!
We houden nog wel 1,5m afstand per huishouden. Meezingen mag en na de dienst is er buiten koffie drinken.

Digitaal bijwonen
Deze kerkdienst is ook live te volgen of terug te kijken via Kerk TV

Datum:
29 augustus