Nieuws

Inmiddels is het bij iedereen wel doorgedrongen dat de ZWO-commissie weer een plantenmarkt organiseert en wel op 7 mei. Dankzij de affiches, die overal in het dorp hangen, zal het een drukke dag worden bij de Grote Kerk.

Zaterdag 7 mei
Van 10.00u tot 15.00u
Locatie: naast de Grote kerk in Epe

Organisatie door de ZWO-commissies van de Grote Kerk, Goede Herderkerk en Regenboogkerk.

Eigen kweek inleveren op 6mei vanaf 8.00u bij de Grote kerk
In een eerder bericht stond, dat je je eigen kweek op vrijdag 6 mei bij de RBK kunt inleveren. Dat is een foutje: je kunt je gewassen vanaf 8.00 uur kwijt bij de Grote Kerk, een deskundig duo zal je dan assisteren en bedanken. Over bedanken gesproken: de affiche van dit jaar is weer een creatief hoogtepunt. Alle lof voor onze Eline, die jaarlijks voor grafische verrassingen zorgt!

Koop jouw Moederdaggeschenk bij de plantenmarkt en steun Kameroen!
Neem 7 mei meteen wat oliebollen mee, om de viering van Moederdag 2022 tot een onvergetelijke happening te maken. En naar een feestelijk bloemetje hoef je niet lang te zoeken: we hebben prachtige planten, al dan niet in manden, in de aanbieding. Dit jaar voor het eerst: hortensia’s op stam en mandevilla’s.

De opbrengst van de kraam gaat naar het project Samen Werken aan een Stabiele Toekomst in Kameroen.

voorzitter ZWO-commissie