Corona nieuwsKerkenraad

Goed nieuws! In de laatste kerkenraadsvergadering is besloten de kerkdiensten open te stellen voor maximaal 30 bezoekers (inclusief kinderen), exclusief functionarissen. Door de versoepelingen die de overheid dinsdag heeft aangekondigd, hebben we het vertrouwen dat dit een verantwoord besluit is.

Voorinschrijving via de website is vooralsnog niet nodig. Wel vragen we u uw gegevens bij binnenkomst op te schrijven, zodat we u later eventueel kunnen bereiken als dat nodig is. Wanneer er al 30 bezoekers binnen zijn, zal de koster u vragen terug naar huis te gaan en de dienst alsnog digitaal bij te wonen.

Er wordt in de dienst (nog) niet gezongen. Ook is er (nog) geen kinderopvang, maar er zullen kleurpotloden en kleurplaten worden uitgedeeld. Kinderen kunnen bij hun ouders kleuren of een hoekje in de kerkzaal opzoeken. Bij verplaatsingen in het gebouw is een mondkapje verplicht.

In de kerkenraadsvergadering van mei zullen we opnieuw bekijken of er verdere verruimingen kunnen komen of dat we nog even op deze voet doorgaan.

Groet, voorzitter CvK