Overig

Vandaag is besloten om de komende vieringen, in ieder geval tot eind maart, niet door te laten gaan. Hiermee wordt de oproep, die de regering vandaag aan ons allemaal heeft gedaan, opgevolgd. De kern van die oproep was om geen bijeenkomsten te houden met grotere groepen mensen. Daarnaast vraagt men extra voorzichtigheid voor risicogroepen, waaronder ouderen.

Ook geen samenkomsten in Antenne

Naast het niet doorgaan van de wekelijkse vieringen zullen we ook geen door-de-weekse samenkomsten organiseren. Andere gebruikers van Antenne worden ook gevraagd om van samenkomsten af te zien.

Digitaal volgen van de kerkdienst/vieringen

Aankomende zondagen kunt u de kerkdienst digitaal volgen via onze kerktv –> Klik hier.

Daarnaast kunt u de kerkdienst ook beluisteren via kerkomroep –> Klik hier.

Ook kunt u komende zondag uiteraard via tv of internet een viering volgen. Iets verrassends is wellicht te zien op www.coronaviering.nl

Kijk naar elkaar om

Dit zijn voorzorgsmaatregelen die we niet alleen nemen voor onszelf, maar met name ook voor de gezondheid van anderen. Wij hopen hiermee samen met u een bijdrage te kunnen leveren aan het niet verder verspreiden van dit virus.

Voor velen, binnen en buiten de Regenboogkerk, zijn dit spannende tijden. We willen u vragen om in deze bijzondere tijd naar elkaar om te zien. In woorden, wellicht ook via de telefoon, gebeden en daden waar actie en hulp vereist is.