JeugdwerkSteengoede startweek

Het lijkt misschien nog ver weg, maar voor je het weet is het september! Traditiegetrouw de maand waarin de Startzondag wordt georganiseerd, de start van een nieuw kerkseizoen. Dit jaar willen we extra aandacht geven aan deze start i.v.m de periode rondom Corona en het feit dat we elkaar weinig hebben ontmoet.

Een hele week vol activiteiten
De voorbereidingen zijn door diverse gemeenteleden en predikant al in volle gang en we willen alvast een tipje van de sluier oplichten. Ten eerste gaan we sinds jaren weer een Startweek houden. Dus niet alleen activiteiten in het weekend, nee, een hele week gaan er activiteiten zijn voor jong en oud.

De week van 20 september t/m 26 september kun je alvast noteren in de agenda. De week staat in het teken van het thema ‘Steengoed’. De verbouwde Antenne zal hierin centraal staan net als het (opnieuw) in contact komen met elkaar. Er zal ook een kofferbak / kruiwagen verkoop georganiseerd worden voor het goede doel. Verzamel dus alvast overcomplete klein huisraad, speelgoed, etc.

Binnenkort meer informatie!
Houd de Nieuwsflits vanaf 27 augustus in de gaten voor nieuws over de Startweek. Ook kun je begin september een uitnodiging verwachten met het complete weekprogramma. Wij hebben er al super veel zin in, hopelijk jullie ook!

Jeugdprogramma

Ook voor de jeugd worden er in de Startweek een aantal steengoede activiteiten georganiseerd. Noteer alvast de volgende data in jullie agenda:

  • 11 sept. 17.00u: BBQ voor de tieners (10 tot 17 jaar) gebouw Antenne
  • 12 sept. 09.30u: Overstapdienst (van kinderdienst naar tienerdienst)
  • 22 sept. middag: Speurtocht basisschoolkinderen
  • 24 sept. middag: Bakworkshop in de RSG voor de jeugd (4 t/m 17 jaar)
  • 25 sept. ochtend: Kofferbak/kruiwagen verkoop
  • 25 sept. middag: Activiteit voor gezinnen
  • 26 sept. 09.30u: Landing Rainbow de Duif (dat wil je niet missen!)