Corona nieuwsKerkenraad

Stap voor stap mogen we de coronamaatregelen gedurende de kerkdienst verruimen. We hebben kennisgenomen van de adviezen van de landelijk PKN. Dat leidt voor de Regenboogkerk tot de volgende verruimingen voor de zondag en voor door-de-weekse samenkomsten in de Antenne:

1. We blijven “gepast afstand houden”.
    Benut de kerkbanken zoveel mogelijk om en om zoals we dat inmiddels gewend zijn. Houd rekening met elkaar want sommigen onder ons willen de anderhalve meter er liever inhouden en zullen de “gepaste afstand” op prijs stellen!
  2. Het in- en uitlopen voor en na de kerkdienst wordt niet meer begeleid door de kosters.
    Ook hier geldt weer: bewaar afstand, voor uzelf, en anders voor anderen. Kortom: neem uw verantwoordelijkheid, denk goed na en houd rekening met de ander.
  3. Voor de toegang tot de kerkdienst zullen we geen controles uitvoeren: in de kerkdienst is iedereen welkom.
  4. En voor alle duidelijkheid: het dragen van mondkapjes, het desinfecteren van handen en het intekenen op de presentielijst hadden we al facultatief gemaakt of afgeschaft.

Voor kleinschalige doordeweekse activiteiten in de Antenne gelden dezelfde spelregels. We hopen elkaar weer vaker te mogen ontmoeten!

Voorzitter kerkenraad