Corona nieuwsJeugdwerkregenboogkerk woensdagmiddagclub

Beste jongen en meisjes, ouders/verzorgers en verdere gemeenteleden,

Wat waren we graag weer vol energie aan het werk gegaan met alle jeugdactiviteiten! Maar helaas, we moeten nog even geduld hebben, vanwege de geldende Corona maatregelen. We moeten in ieder geval de persconferentie van 25 januari a.s. afwachten, om daarna weer verder te kunnen kijken. Tot 6 februari a.s. zullen er geen jeugdactiviteiten zijn in ons kerkgebouw.

En ook al zijn er versoepelingen, aan de ene kant en mogen we wellicht na 6 februari weer starten met jeugdactiviteiten, de andere kant is dat de besmettingen momenteel hand over hand toenemen, met name onder de jeugd. We moeten dit blijven volgen en in samenspraak met de jeugdleiders bepalen, of we de jeugdactiviteiten wel of niet kunnen door laten gaan. Daarnaast is er ook tijd nodig, om bepaalde activiteiten weer goed op te kunnen starten.

Kunnen we dan helemaal niets doen? Natuurlijk wel!
Wij, als jeugdouderlingen, zullen de komende tijd gebruiken om met de jeugdleiders te overleggen en plannen te maken voor de komende periode richting Pasen. Hierin willen we ook meenemen, hoe we als jeugdleiders toch in contact kunnen blijven met onze jeugd, ook al komen we niet fysiek samen. Daarnaast hebben we met de jeugdouderlingen van de Goede Herderkerk en Grote Kerk binnenkort weer een afspraak om in gezamenlijkheid iets te organiseren voor de jeugd rondom Pasen.

Achter de schermen gaat het jeugdwerk gelukkig gewoon door.
Laten we hopen dat we elkaar ook weer snel ‘in het echt’ kunnen ontmoeten.

Houd vol, Hij laat niet los!
De Jeugdouderlingen