Activiteiten

Iedereen is van harte welkom om op donderdag 18 April in en rondom de Grote Kerk stil te staan bij het lijden van Jezus Christus. De Raad van Kerken zendt de EO-televisieuitzending van The Passion uit in de Grote Kerk in Epe. Voorafgaand aan de uitzending lopen 20 mensen met een kruis in een stille tocht van ongeveer een kilometer vanaf de Prins Willem Alexander Sporthal naar de Grote Kerk. De stille tocht start om 20:00 uur, de uitzending van The Passion start om 20:30 uur in de kerk. Door de uitzending van The Passion wordt op een moderne manier het lijdensverhaal van Christus getoond.

Je bent van harte welkom, en nodigen je uit om anderen mee te nemen. Ook willen je vragen om voor het evenement te bidden. Ons doel is om met christenen samen te komen voor de Ene zelfde Christus die zijn leven voor ons gaf. We nodigen alle kerken uit en willen de eensgezindheid in Christus benadrukken.

Meer informatie? Kijk op www.geloveninEpe.nl