JeugdwerkPasen 2021

Dag lieve ouders en grootouders,

Op zondagmorgen 28 maart zenden wij weer  “Kerk op schoot” uit via kerk tv.

Voorafgaand aan de ochtenddienst
Om 9.30 uur beginnen we en de viering duurt circa 20 minuten, dus voorafgaand aan de ochtenddienst van 10 uur. Wanneer de tijd jou niet uitkomt, kun je ook na die tijd terugkijken, wanneer je maar wilt!

Palmpasen viering voor de kleinsten
We gaan er weer een sprankelende, belevingsgerichte viering van maken voor kinderen van 0 tot en met 5 jaar, dat is het doel van Kerk op schoot. Wij proberen alle zintuigen te prikkelen met het verhaal, maar het gewoon aan materiaal ” voelen” is er helaas nog niet bij. We vertellen dit keer het verhaal van Palmpasen.

Paasstok versieren
De donderdag voorafgaand aan de viering, zullen we een Paasstok met wat attributen bij jullie brengen. Samen met de kinderen kunt u deze dan naar eigen idee versieren. We zouden het leuk vinden als u ons daar een foto van wilt sturen. De stokken kunt u later weer inleveren bij Antenne.

Doe je mee?
Natuurlijk zijn ook oudere kinderen van 6 tot 80+ jaar welkom om de viering te bekijken en mee te beleven. Wij zijn heel enthousiast om deze manier van kerk-zijn te vieren met de kleintjes en hopen dan ook op een ver bereik!

Tot dan!