Jeugdwerk

Dag lieve ouders en grootouders,

We gaan weer live!
We hopen jullie vanaf nu weer met de kinderen in de kerk te zien voor de ‘Kerk op Schoot’ diensten.

Voorafgaand aan de ochtenddienst
We nodigen jullie daarom graag uit om aanwezig te zijn bij de eerstvolgende ‘Kerk op Schoot’ dienst op  zondagmorgen 19 september om 09:00 uur.  De viering duurt circa 20 minuten, dus voorafgaand aan de dienst van 9:30 uur. En naderhand kunnen de kleintjes naar de oppas, tijdens de kerkdienst.

Een belevingsgerichte bijeenkomst
We gaan er weer een sprankelende belevingsgerichte viering van maken voor kinderen vanaf 0 t/m 5 jaar, dat is het doel van ‘Kerk op Schoot’. Tijdens deze viering beleven baby’s, peuters en kleuters met hun (groot)ouders/verzorgers een Bijbel verhaal met alle zintuigen.

Jona in de walvis
Dit keer vertellen we het verhaal over Jona in de walvis, afgewisseld met veel liedjes op bekende peutermelodieën en belevingsgerichte activiteiten. Zo kunnen kinderen op een speelse manier kennis maken met de kerk.

Jona gaat op reis en wat neem je dan mee? Vast iets wat heel belangrijk is!
De kinderen mogen daarom iets in de klaargezette koffer leggen wat ze meegenomen hebben van thuis, zodat Jona goed bepakt op reis kan! (Natuurlijk krijgen ze het aan het eind weer terug)

Doe je mee?
Natuurlijk zijn ook oudere kinderen van 6 tot 80+ jaar welkom om de viering te bekijken en mee te beleven. Wij zijn heel enthousiast om deze manier van kerk-zijn te vieren met de kleintjes en hopen dan ook op een grote opkomst!

Tot dan!