Jeugdwerk

Dag lieve ouders en grootouders,

Op zondagmorgen 16 mei zenden wij weer  “Kerk op schoot” uit via kerk tv.

Voorafgaand aan de ochtenddienst
Om 9.00 uur beginnen we en de viering duurt circa 20 minuten, dus voorafgaand aan de ochtenddienst van 9.30 uur. Wanneer de tijd jou niet uitkomt, kun je ook na die tijd terugkijken, wanneer je maar wilt!

Het Scheppingsverhaal voor de kleinsten

We vertellen het verhaal van de Schepping, afgewisseld met veel liedjes op bekende peutermelodieën en belevingsgerichte activiteiten. Het is leuk als de kinderen samen met hun dierenknuffels naar de uitzending kijken. Zo kunnen kinderen op een speelse manier kennis maken met de kerk.

Het is jammer dat wij dat niet in de kerk met kinderen en ouders kunnen doen, maar we proberen het aan te passen in deze corona-periode.

Doe je mee?
Natuurlijk zijn ook oudere kinderen van 6 tot 80+ jaar welkom om de viering te bekijken en mee te beleven. Wij zijn heel enthousiast om deze manier van kerk-zijn te vieren met de kleintjes en hopen dan ook op een ver bereik!

Tot dan!