Jeugdwerk

Dag lieve ouders en grootouders,

Voorafgaand aan de ochtenddienst
We nodigen jullie daarom graag uit om aanwezig te zijn bij de eerstvolgende ‘Kerk op Schoot’ dienst op  zondagmorgen 14 november om 09:30 uur.  De viering duurt circa 20 minuten, dus voorafgaand aan de dienst van 10:00 uur. En naderhand kunnen de kleintjes naar de oppas, tijdens de kerkdienst.

Een belevingsgerichte bijeenkomst
We gaan er weer een sprankelende belevingsgerichte viering van maken voor kinderen vanaf 0 t/m 5 jaar, dat is het doel van ‘Kerk op Schoot’. Tijdens deze viering beleven baby’s, peuters en kleuters met hun (groot)ouders/verzorgers een Bijbel verhaal met alle zintuigen.

Het verloren schaapje
Dit keer vertellen we het verhaal over het verloren schaapje, afgewisseld met veel liedjes op bekende peutermelodieën en belevingsgerichte activiteiten. Zo kunnen kinderen op een speelse manier kennis maken met de kerk.

Doe je mee?
Natuurlijk zijn ook oudere kinderen van 6 tot 80+ jaar welkom om de viering te bekijken en mee te beleven. Wij zijn heel enthousiast om deze manier van kerk-zijn te vieren met de kleintjes en hopen dan ook op een grote opkomst!

Tot dan!