Jeugdwerk

Dag lieve ouders en grootouders,

Op zondagmorgen 13 december zenden wij weer  “Kerk op schoot” uit via kerk tv.

Om 9.30 uur beginnen we en de viering duurt circa 20 minuten, dus voorafgaand aan de ochtenddienst van 10 uur. Wanneer de tijd jou niet uitkomt, kun je ook na die tijd terugkijken, wanneer je maar wilt!

We gaan er weer een sprankelende, belevingsgerichte viering van maken voor kinderen van 0 tot en met 5 jaar, dat is het doel van Kerk op schoot. Wij proberen alle zintuigen te prikkelen met het verhaal, maar het gewoon aan materiaal ” voelen” is er helaas nog niet bij.

We vertellen het Kerstverhaal, afgewisseld met veel liedjes op bekende peutermelodieën en belevingsgerichte activiteiten. Zo kunnen kinderen op een speelse manier kennis maken met de kerk.

Natuurlijk zijn ook oudere kinderen van 6 tot 80+ jaar welkom om de viering te bekijken en mee te beleven. Wij zijn heel enthousiast om deze manier van kerk-zijn te vieren met de kleintjes en hopen dan ook op een ver bereik!

Tot dan!