De kerk ademt inspiratie

Na  mooie voorgaande jaren waarin we ons hebben laten inspireren door foto’s, ons hebben laten verrassen door zand, waarin we gehoord hebben wat mensen inspireert om te doen wat je doet, kwamen we nu uit bij de tittel ‘de kerk ademt inspiratie”. Waar hebben we onze adem voor nodig? Simpel weg om te kunnen leven. Maar ook om te kunnen praten, muziek te kunnen maken., om iets aan te wakkeren. Iedereen heeft adem nodig om te kunnen doen wat je inspireert. Wat is een nou een mooiere plek om uw inspiratie te laten zien, horen te delen dan in de kerk. Een plek die voor vele van ons inspiratie ademt.

Daarom nodigen we u uit om met ons te delen wat u inspireert, wat u raakt, wat uw drijfveer is. Is muziek maken je inspiratiebron, laat ons dit dan horen, is schrijven je inspiratiebron, lees ons een gedicht voor, raak je geïnspireerd door de mooie natuur en leg je dit vast in een foto, deel met ons je foto’s, ben je sing.-en songwriter, dan is dit misschien je kans. Dit alles kan op een ‘open podium’ op zaterdagavond 8 juni 2019 van 19.30-21.30. Wilt u meewerken aan dit open podium, geef u dan op via: feestvandegeestepe@gmail.com.

Laat u inspireren en meld u aan!