Steengoede startweek

Toen ik in het programma voor de startweek de workshop fotografie zag, was ik meteen enthousiast en meldde me aan. Helaas bleek ik de enige gegadigde voor de workshop te zijn, maar…. Gerben en Theo namen toch de moeite, om voor mij alleen naar Antenne te komen, hoe leuk is dat!

Na wat tips liepen we de verbouwde Antenne en de kerkzaal door. Best lastig om met de net opgedane tips aan de slag te gaan, want je moet aan zoveel dingen denken. Het onderwerp van je foto, de hoek, het licht…niet zomaar klakkeloos klikken. Maar, het was leuk om met deze opdracht eens anders de ruimtes in te kijken. Gerben gaf aan goed op het lijnenspel te letten. In de kerkzaal viel mijn oog daardoor bijvoorbeeld extra op de schuine gedeeltes van het plafond.

We hadden het geluk dat de orgelstemmer net aan het werk was, daardoor konden we ook vanachter de orgelpijpen een blik in de kerk werpen. Al met al een verrassende 1,5 uur. Gerben en Theo dank voor jullie tijd!