Steengoede startweek

Rampzalige overstromingen zorgden tussen 12 en 15 juli voor forse schade in de Eifel en de Ardennen. Ook onze provincie Limburg werd zwaar getroffen en de watersnood veroorzaakte voor miljoenen euro’s aan schade. Gelukkig vielen er in Nederland geen doden te betreuren.

Veel van die schade wordt niet gedekt door de verschillende verzekeringen. Tijdens de startweek organiseren wij bij de Regenboogkerk een kofferbak- en kruiwagenverkoop, die veel geld moet opbrengen, om de lasten van onze medeburgers in Limburg een beetje te verlichten.
De opbrengst van die verkoopactie wordt door onze diaconie verdubbeld!

Wij vragen u, om zoveel mogelijk bruikbare huis- tuin- en keukenspullen van uzelf, familie, buren en kennissen te verzamelen en die op zaterdag 25 september vanaf 10:00 uur vanuit uw auto of kruiwagen te komen verkopen.

Om een plekje te reserveren stellen wij het op prijs als u ons even meldt dat u daaraan mee komt doen.
Aanmelden kan via: theorink46@gmail.com

Maar wij vragen ook aan zoveel mogelijk mensen, die zaterdag naar de kerk te komen om zoveel mogelijk van die spullen te kopen,
het liefst zonder op de prijs af te dingen. Neem zoveel mogelijk vrienden, buren en kennissen mee! Wij gaan onze landgenoten in het zuiden toch niet in de steek laten?

Organisatie Startweek