Steengoede startweek

Hallo kinderen, jongeren en hun ouders,

Binnenkort hebben we de startweek vanuit de Regenboogkerk. We nodigen ook jullie hier heel graag voor uit! Vrienden en vriendinnen zijn bij alle activiteiten ook van harte welkom om mee te doen.

Kom je ook? Stuur dan even een berichtje naar: jeugdouderling@regenboogkerk.nl

Woensdagmiddag 22 september is er een toffe duivenspeurtocht voor de kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Ga met je ouders, opa/oma en je vriendjes op zoek naar duifjes in de buurt van de kerk. De start is bij gebouw Antenne om 14:30 uur. 

Vrijdagmiddag 24 september is er een bakworkshop voor kinderen tussen de 4 en 17 jaar. Naast de bekende cupcakes en koekjes gaan we ook hele mooie taartjes maken. Rosa helpt ons hierbij, haar taartjes zijn net kunstwerkjes! Jij gaat leren hoe jij ook zulke mooie taartjes kan maken. 

De workshop wordt gehouden in de groot keuken van de RSG. We verzamelen ons om 15:30 uur bij de receptie van de RSG (ingang Schotweg). Mirjam zal daar staan om jullie op te vangen en mee te nemen naar de groot keuken. Om 17:00 uur ronden we af.  

Vrijdagavond 24 september is voor de kinderen tussen 10 en 17 jaar een film te zien in ons kerkgebouw. We mogen in de kerkzaal op het beamerscherm deze film bekijken! Uiteraard zal er ook wat te snoepen zijn. Henk heeft een vette film voor jullie uitgezocht. De film start om 20:00 uur. 

Zaterdagmiddag 25 september is er een workshop etagères maken van hout. Onder de deskundige leiding van Arie en Karel gaan jullie aan de slag met hout. Dat belooft iets gaafs te worden! We starten met de kinderen tussen 4 en 17 jaar om 14:00 uur met de workshop.

Om 15:30 uur zijn de ouders ook van harte welkom om aan te sluiten. We gaan dan de mooie taartjes van vrijdag die geserveerd worden op de houten etagères gezellig samen opeten. Kun je vrijdag niet, dan ben je uiteraard zaterdag evengoed van harte welkom!

Zondag 26 september komen we om 9:30 uur samen in de kerk voor de ochtenddienst. Tijdens deze dienst maken we kennis met Rainbow de Duif. Gert en Chris zijn druk bezig om Rainbow de Duif te helpen met vliegen om zo zijn eerste landing te maken in onze kerk. Dat wil je niet missen! Na de dienst kan je in de schatkamer terecht voor wat drinken en vermaak. Tijdens de dienst is er oppas voor de allerkleinsten. 

We kijken er naar uit jullie te zien!

Hartelijke groeten,

Christie en Mirjam