Reserveren bijwonen kerkdienst

Vul onderstaand aanmeldformulier uiterlijk vrijdag 19.00u voorafgaande aan de dienst in.
U kunt bij ‘aantal’ meerdere personen opgeven mits deze deel uitmaken van één huishouden!

Bevestiging en gezondheidscheck

Omdat er maximaal 30 deelnemers tegelijk in de dienst aanwezig mogen zijn (kinderen tot 13 jaar uitgezonderd), ontvangt u de zaterdag voorafgaand aan de dienst een bericht op het door u aangegeven e-mailadres of er een plaats aan u is toegewezen. Daarbij ontvangt u tevens een gezondheidscheck-formulier. Deze dient u uit te printen en zondag ingevuld mee te nemen. Bij aankomst levert u uw gezondheidscheck in, zonder dit formulier kan er geen toegang worden verleend!

Voor, tijdens en na de dienst

Bij het binnen treden van Antenne en de kerk dragen we een mondkapje voor ieders veiligheid. Bij de hoofdingang van gebouw Antenne desinfecteert u uw handen en wacht u totdat u welkom geheten wordt. U wordt dan naar uw plaats in de kerk begeleid. Uw jas neemt u mee naar uw plaats. Eenmaal op uw stoel, mag u uw mondkapje weer afdoen. We maken zo min mogelijk gebruik van de toiletten.

Na afloop verlaat u de kerk via de voor u meest dichtstbijzijnde uitgang! Dit zal dus zeer waarschijnlijk een andere zijn dan die van gebouw Antenne, waar u binnen gekomen bent. Ook bij het verlaten van de kerk draagt u uw mondkapje.

Niet gereserveerd?

U kunt zich op zondagochtend ook ter plekke aanmelden en de gevraagde documentatie invullen. Mensen die vooraf gereserveerd hebben, krijgen uiteraard voorrang. En vol=vol. We hopen op uw begrip als we u moeten vragen terug te keren naar huis en de dienst alsnog online te volgen.

Let op: Reserveren kan tot vrijdag 19.00u voorafgaand aan de ochtenddienst.
Daarna werkt het formulier niet meer en kunt u dus ook niet meer reserveren.