Reserveren bijwonen kerkdienst

Vul onderstaand aanmeldformulier uiterlijk vrijdag 19.00u voorafgaande aan de dienst in.
U kunt bij ‘aantal’ meerdere personen opgeven mits deze deel uitmaken van één huishouden!

Bevestiging en gezondheidscheck

Omdat er maximaal 90 deelnemers tegelijk in de dienst aanwezig mogen zijn (waarbij er ook gezongen mag worden), ontvangt u de zaterdag voorafgaand aan de dienst een bericht op het door u aangegeven e-mailadres of er een plaats aan u is toegewezen. Daarbij ontvangt u tevens een gezondheidscheck-formulier. Deze dient u uit te printen en zondag ingevuld mee te nemen. Bij aankomst levert u uw gezondheidscheck in, zonder dit formulier kan er geen toegang worden verleend!

Tijdens en na de dienst

Bij aankomst dient u bij de hoofdingang van gebouw Antenne uw handen te desinfecteren en te wachten! Iemand zal u naar uw plaats in de kerk begeleiden. Uw jas neemt u mee naar uw plaats. We willen zo min mogelijk gebruik maken van de toiletten. Na afloop verlaat u de kerk via de voor u meest dichtstbijzijnde uitgang! Dit zal dus zeer waarschijnlijk een andere zijn dan die van gebouw Antenne waar u binnen gekomen bent.

Niet gereserveerd?

U kunt zich op zondagochtend ook ter plekke aanmelden en de gevraagde documentatie invullen. Mensen die vooraf gereserveerd hebben, krijgen uiteraard voorrang. En vol=vol. We hopen op uw begrip als we u moeten vragen terug te keren naar huis en de dienst alsnog online te volgen.