JeugdwerkSteengoede startweek

Traditiegetrouw wordt in de maand september de Startzondag georganiseerd, de start van een nieuw kerkseizoen. Dit jaar willen we extra aandacht geven aan deze start i.v.m de periode rondom Corona en het feit dat we elkaar weinig hebben ontmoet. Dat doen we met niet een weekend, maar een week vol steengoede activiteiten voor jong en oud!

Steengoed!
De week staat in het teken van het thema ‘Steengoed’. Het verwijst naar Jozua 1-4. Mooi daaraan is de overgang van het verleden naar de toekomst, vormgegeven door het oversteken van de Jordaan. Er wordt dan een stapel stenen neergelegd, als een herinnering aan de redding door God. Die stenen kunnen we ook in de kerk neerleggen, omkijkend naar wat achter ons ligt (een tijd waarin we elkaar moesten missen) en vooruitkijkend met moed naar de toekomst, omdat we weten dat God telkens weer een nieuwe weg wijst…

Het programma

In de agenda vindt u alle activiteiten, met toelichting terug.
Hieronder een korte opsomming:

Dinsdag 21 september

• inleveren Regenboog knutsel challenge

Woensdag 22 september

• 10.00u Steengoede ochtendworkshop fotografie GEANNULEERD
  • 14.30u Steengoede duivenspeurtocht (4-12 jaar)
  • 20.00u Steengoede avondworkshop fotografie GEANNULEERD

Vrijdag 24 september

• 15.30u Steengoede baksels, locatie RSG (4-12 jaar)
  • 20.00u Steengoede jeugdfilm (10-17 jaar)

Zaterdag 25 september

• 10.00u Kofferbak- en kruiwagenverkoop voor Limburg GEANNULEERD
  • 14.00u Steengoede workshop Etagères maken (4-12 jaar)
  • 15.30u Bouwstenen van de gemeente – High Tea voor gezinnen
  • 19.00u Jubileumfeest ter ere van Willem Veldkamp

Zondag 26 september

• 09.30u Steengoede startzondag – ochtenddienst
                met landing Rainbow de Duif!
  • 10.30u Koffiedrinken met baksels
  • 11.00u Ontmoeten met keuzeprogramma
  • 12.30u Gezamenlijke -corona proof- lunch
  • 14.00u Afsluiting met uitslag Mooiste Regenboog wedstrijd

Bekijk hier het hele programma van de Steengoede Startweek 2021

We nodigen u/jou van harte uit om met de activiteiten mee te doen!
Laten we op deze manier een positieve start maken voor het komende seizoen. Het is ook een mooie kans en gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten en de
verbouwde Antenne te bewonderen en te gebruiken. Misschien best spannend om na lange tijd weer naar de kerk te komen. Schroom niet en weet dat u/jij van harte welkom bent! Neem een vriend/vriendin mee als dat het makkelijker maakt (en dat geldt echt niet alleen voor de kinderen). Gasten, jong en oud, zijn van harte welkom!

We ontmoeten je graag!