JeugdwerkPasen 2021

Paas Challenge: Doe ook mee! 

Stel je voor dat je in een tijdmachine kan stappen, terug naar het jaar 30 van onze jaartelling. Opeens loop je door de straten van Jeruzalem op zoek naar geheime aanwijzingen. Overal kom je QR-codes tegen en ga je het gesprek aan met mensen uit de tijd van Jezus. Je zit middenin het verhaal van Pasen. 

De PaasChallenge van 2021 is een coronaproof QR-codespel waarbij deelnemers in tweetallen (of meerdere personen mits uit één huishouden) mee kunnen doen. Even weg van je beeldscherm, Pasen beleven op een fysieke en uitdagende manier. Als deelnemer worstel je met één van de vier problemen op het gebied van liefde, macht, vrijheid of spiritualiteit. Tijdens het spel ontdek je dat Jezus op al deze gebieden een andere weg gaat.  

Tijdens een tocht van ongeveer 2,5 kilometer brengt een interactief Paasverhaal je langs puzzels en bekende punten in Epe. Op diverse plekken zullen QR-codes te vinden zijn welke een opdracht, boodschap of overdenking bevatten. 

Informatiebrochure Paaschallenge 2021

Voor wie?

De PaasChallenge 2021 is geschikt voor iedereen, alle leeftijden kunnen meedoen. Wel is het speciaal geschikt voor tieners in de leeftijd tussen 10 en 18 jaar. Ook mensen van buiten de kerk zijn welkom. Het spel is voor iedereen goed te spelen zonder voorkennis.   

Wanneer?

Op zaterdag 3 april  kun je in verschillende tijd-slots tussen 10.00-19.30 uur vertrekken vanaf de Grote Kerk.  

Meld je nu aan

Je kunt je aanmelden via https://calendly.com/paaschallenge-epe/15min.
Na de aanmelding krijg je de benodigde inform
atie. We hopen op jullie deelname! 

 

Een initiatief van Geloven in Epe