JeugdwerkMuziekPinksteren 2021

In de periode naar Pinksteren organiseert Kerk in Aktie elke week een online kinderconcert:

Kinderconcert van Hoop - 5mei 5 mei: Marcel en Lydia Zimmer
Dit familieconcert voor jong en oud wordt echt een feest! Met bekende en nieuwe liedjes over hoop, troost en blijdschap die God ons geeft door de Heilige Geest. Ook Rainbow de duif is erbij!
Kinderconcert van Hoop - 12mei 12 mei: Familietheater over Schapen en Zo
Beleef de sprookjesachtige familievoorstelling met liedjes, livemuziek en interactie van Schapen en Zo mee. Kijk mee met Fars, die onder de grond woont. Daar is het donker en muf. Zijn oom Gosse droomt over een prachtige plek om te wonen. Daarom stuurt hij Fars op pad om op zoek te gaan. Zal hij die plek ooit vinden? Voor iedereen van 4 tot 100 en ouder.
Kinderconcert van Hoop - 19mei 19 mei: Kids Crew en Elly Zuiderveld
Deze enthousiaste zangcombinatie houdt van dansen en zingen. Ze willen graag andere kinderen door hun toffe nummers laten horen dat God groot is en dat het gaaf is om voor Hem te zingen! Luister naar mooie luisterliedjes, maar ook nummers waar je lekker op kunt mee dansen! Doen jullie mee?

Bestel nu jouw tickets!
Via www.zingenindekerk.nl/concerten kun je je aanmelden voor een of meerdere concerten. Je kunt de concerten vanaf de genoemde datum op een door jouw gewenst tijdstip online bekijken.

Alvast in de stemming komen?
Bekijk, luister en zing dan mee met het nieuwe Pinksterlied over Rainbow de duif en het ‘Feest van Hoop’: