ActiviteitenAdvent en Kerst

Al een aantal jaren worden er door o.a. gemeenteleden van de Goede Herderkerk, Grote kerk en de Regenboogkerk mensen verrast met een kerstpakket.

Afgelopen jaar werden wij wereldwijd getroffen door covid–19 en ook dit jaar zijn veel mensen werkeloos geworden of hebben noodgedwongen ander werk moeten zoeken. Dit alles is voor veel mensen een aanslag op de portemonnee. Voor veel huishoudens die elk dubbeltje moeten omdraaien is het moeilijk om rond te komen laat staan wat extra’s te kunnen permitteren rondom de feestdagen.

Afgelopen jaar hebben wij mede door uw steun vele huishoudens blij mogen maken met een pakket vol met lekkere en nuttige producten. Ook dit jaar worden er weer kerstpakketten bezorgd bij gezinnen die wel een extraatje rond de kerstdagen kunnen gebruiken.

Op zaterdag 11 december kunnen kerstpakketten en/of kruidenierswaren zoals koffie, thee, koekjes, jam, conserven ect. (geen bederfelijke waar of drank) tussen 10.00 uur en 12.00 uur worden ingeleverd in de hal van De Goede Herderkerk.

Mogen wij ook dit jaar weer op u rekenen? Uiteraard is een financiële bijdrage ook van harte welkom.

De diaconieën van de Goede Herderkerk en de Grote Kerk en de Regenboogkerk ondersteunen deze Actie van harte !!

Alvast bedankt.