Nieuws

Ook u kunt de ZWO daadwerkelijk ondersteunen door te helpen bij het plukken van appels en peren. We plukken dit jaar voor de ondersteuning van een predikantenopleiding en duurzame landbouw in Kameroen.

Het is fijn om een of meerdere dagdelen per week bij te dragen aan het welzijn van mensen in een arm land. Samen met de plukkers en pluksters van de Goede Herderkerk en de Grote Kerk maken vele handen licht werk. Er kan ook kan op de zaterdagen worden geplukt.

Samen plukken is het combineren van het nuttige (geld bijeenbrengen voor een goed doel) met het aangename (lekker bijkletsen en gratis appels voor de appelmoes) en dat in de gezonde buitenlucht van Welsum.

De start van het plukseizoen is op 6 september en de plukperiode duurt meestal zo’n 6 à 7 weken.

Mogen we ook op uw hulp rekenen?

Je kunt je aanmelden via henkw1945@gmail.com