Muziek

Vanaf zaterdag 28 augustus start een nieuw koorseizoen voor het Gelders Vocaal Ensemble uit Apeldoorn onder leiding van dirigent Jan van Dijk. Nadat het christelijke kamerkoor lange tijd via een online programma heeft gerepeteerd is het nu weer mogelijk fysiek te repeteren.

Er is plaats voor een tenor- en een basstem, maar alle koorstemmen zijn welkom bij de gezamenlijke repetitie op 28 augustus van 13.00 – 15.00 uur of op zaterdag 18 september van 10.00 – 12.00 uur in de Barnabaskerk, Canadalaan 25 te Apeldoorn. Er wordt een start gemaakt met klassieke religieuze kamerkoormuziek van componisten als Söderman, Rheinberger en Byrd, ter voorbereiding op een concert in 2022 dat wordt samengesteld rondom de Psalmen.

Het Gelders Vocaal Ensemble repeteert vooralsnog 1x per 3 weken op zaterdagochtend. Er is voorzien in kinderoppas, waardoor ook ouders van jonge kinderen kunnen zingen.

Voor meer informatie over het koor en het stellen van vragen kunt u mailen naar het secretariaat van het koor via info@geldersvocaalensemble.nl

 

Christelijk kamerkoor dat muziek zingt van componisten
door de eeuwen heen en streeft naar een zo hoog
mogelijke kwaliteit en koorklank.