Jeugdwerk

Als er een activiteit is die onze jongeren zeer waarderen dan is het wel Sirkelslag! Dit wordt al jaren regelmatig georganiseerd en gespeeld in onze kerk. Het is een spannend en interactief spel tussen jeugdgroepen uit heel Nederland.

Op 28 mei a.s. is er weer een Sirkelslag. Wie heeft zin om dit te organiseren voor onze Regenboog jeugd? Blije en enthousiaste koppies gegarandeerd!

Het gaat om eenmalige activiteit. Je speelt het spel vanaf je eigen locatie en je groep speelt online tegen honderden andere groepen uit heel Nederland.
Onze koster heeft aangeboden om te helpen met de technische ondersteuning. Dus als dat niet je beste punt is, dan is dat geen probleem.

Vanuit Jong Protestant krijg je precies te horen hoe je het kan organiseren en wat je nodig hebt. Dat hoef je dus niet zelf te verzinnen, het gaat om het organiseren van de avond. Kijk voor meer informatie over Sirkelslag op: https://jongprotestant.protestantsekerk.nl/themas/sirkelslag-young/

Loop jij hier warm voor?
Laat het weten via jeugdouderling@regenboogkerk.nl