Steengoede startweek

Lieve mensen,

Zoals vorig jaar al aangekondigd, hopen we op zaterdagavond 25 september een groot gemeentefeest te organiseren waarin we stil staan bij het 40-jarig organisten jubileum van Willem Veldkamp, het lintje dat hij mede daarvoor heeft gekregen en ook een feest om met elkaar de start van een nieuw seizoen in een mooie kerk te mogen vieren. Het belooft een heel mooi en vooral muzikaal feest te worden met diverse verrassingen!

Helaas weten we nog niet of we dan nog steeds de 1,5 meter afstand moeten bewaren of dat de vaccinatiegraad dan zo hoog is dat die maatregel kan worden losgelaten. In ieder geval gaan we ervan uit dat het feest door zal gaan en we werken op basis van een ‘1,5 meter scenario’.

Om dat mogelijk te maken hebben we een plan uitgewerkt waarbij toch in totaal 180 mensen aanwezig kunnen zijn. Hiervan zijn ca 90 mensen meewerkende muzikanten en koren en een aantal mensen ‘van elders’.  Dit alles resulteert erin dat indien alle plekken benut worden er meer dan 80 gemeenteleden aanwezig kunnen zijn.

De inloop voor het feest start omstreeks 19.00 uur en het eigenlijke feest begint stipt om 19.30 uur, is 22.00 uur klaar en daarna is er nog een samenzijn tot uiterlijk 23.00 uur. Voor hapjes, drankjes en muzikale begeleiding wordt gezorgd. Veel aandacht zal er zijn voor onze organist Willem, die, inmiddels al 41 jaar lang zo belangrijk is voor onze gemeente. Zijn muzikale inbreng en betrokkenheid over alle jaren heen behoeft onze dank en we hopen dan ook op een hoge opkomst.

Iedereen is welkom maar we moeten uiteraard wel rekening houden met de beperkingen door Corona. We vertrouwen erop dat iedereen die komt zal hebben voldaan aan 1 van de volgende criteria: de 2e vaccinatie voor 11 september heeft gehad, òf Corona heeft gehad en een vaccinatie voor 11 september dan wel een negatieve PCR test kan overleggen niet ouder dan 24 uur.

Indien u deze week nog geen uitnodiging heeft ontvangen als genodigde of niet zal deelnemen als koorlid en u wilt wel aanwezig zijn: gaarne intekenen via het website formulier.

We kunnen ons voorstellen dat er een aantal onder u zijn die heel graag komen, maar toch ook een beetje beducht zijn voor het aantal mensen samen waarbij er ook nog wordt gezongen. Voor diegenen die dit betreft is er voor ca 20 personen een mogelijkheid geboden aanwezig te zijn en e.e.a. te volgen via de beamer. Hiervoor wordt zaal 3/4 in gereedheid gebracht en kunt u ook zitten. Het idee is dat de koorleden gaan worden verdeeld over de galerijen, er ca 20 personen het feest meemaken in zaal 3/4 en 95 gasten in de kerkzaal zelf.

De feestavond zal ook worden uitgezonden via kerkonline.

Tot slot: mocht u nu al denken, ik wil er bij aanwezig kunnen zijn, maar dan via een plekje in zaal 3/4 , kunt u een mailtje sturen naar potappel@me.com.
Geeft u even aan: ook de naam van iedere persoon die naast u zelf met u meekomt.

Voor een plekje in de kerkzaal kunt u intekenen door op onderstaande link te klikken komt u rechtstreeks terecht op de intekenlijst.

Ondanks de helaas noodzakelijke maatregelen en beperkingen, vertrouwen we op een hoge opkomst en een fantastisch mooi feest!

Zet het in uw agenda, meld u aan en kom!

Met vriendelijke groet,
het organisatiecomité