Muziek

Wie in Epe en omgeving enigszins bekend is met klassieke muziek, kent het koor Exspecto. Dit koor van 25 enthousiaste zangers en zangeressen heeft een bijzondere en jonge klankkleur. Geleid door dirigent Wolfried Kaper en repetitor Jos Mulder, voert het koor zo’n beetje jaarlijks een groot klassiek werk uit, samen met professionele solisten en musici. Daarnaast verleent het koor regelmatig medewerking aan kerkdiensten in de omgeving. Ook doet Exspecto vrijwel ieder jaar mee aan Korendag en de Play In in de Grote Kerk in Epe. Daar laat het koor niet alleen klassieke muziek horen, maar ook Christmas Carols, close harmony en lichte muziek.

In 2019 staat Die Jahreszeiten van Haydn bij Exspecto op de lessenaar. En daar kan het koor nog we wat extra sopranen en alten bij gebruiken. Ben je tussen de 18 en 45 jaar en bekend met het zingen van klassieke muziek? En heb je zin om je bij een gezellig koor aan te sluiten, met leden uit Epe en omgeving, maar ook uit Arnhem, Zwolle en Kampen? Neem dan contact met Exspecto op!

Kom gerust eens langs om te kijken en mee te doen. De repetities zijn eens in de twee weken op zaterdag van 18.45 tot 20.30 uur in de Regenboogkerk in Epe.

Interesse of wil je meer informatie? Kijk op: www.exspecto-epe.nl