Advent en Kerst

De diaconie heeft 120 kerstattenties gegeven aan Dorien Bosheide, dominee en geestelijk verzorger van de penitentiaire inrichting in Zwolle. Zij deelt deze op haar beurt uit aan de gevangenen, die momenteel aldaar verblijven.

De attentie bestaat uit een flesje douchegel en een kerstkaart met de tekst:

Vanuit de Regenboogkerk te Epe:
Veel lichtpuntjes gewenst in het jaar 2022

De kerstkaart is een schilderij van één van onze gemeenteleden.
Wij hopen met deze actie de gevangenen te bemoedigen.

Update 12 januari:

Dat deze attentie in goede aarde viel bleek uit de mail die de diaconie van de predikant ontving. De kerstgroet hangt in vele cellen aan de muur. Een greep uit de reacties: Wat fijn dat de kerk in Epe dat doet, zo komt de kerstgedachte ook in de bajes. De verbinding van de kerk binnen en buiten is er. Heerlijk om te ervaren dat we met elkaar mogen leven. God is er binnen en buiten.

De diaconie is dankbaar dat zij met uw giften binnen en buiten onze gemeente kwetsbare mensen mag ondersteunen. Het is mooi dat we ook op deze manier kerk zijn.