OverigVorming & toerusting

De crisis geeft ons allemaal spanning en verdriet, maar brengt gelukkig ook veel goeds in ons naar boven. Wat is er deze week hard gewerkt door veel Regenboogkerkers! Ik ga jullie daar meer over vertellen zodra een idee klaar is voor de praktijk.

Deze keer wil ik het hebben over de zondagse samenkomst en over de kerkzaal. Komende zondag stellen we weer een overdenking met muziek beschikbaar, deze keer verzorgd door ds. van de Wetering. We laten jullie nog weten waar je die kunt vinden: we moeten nog testen of Whatsapp het deze keer ook aankan. De kerkrentmeesters hebben alles op alles gezet om in de kerkzaal video-opnames te kunnen maken. Dat is gelukt! We maken nu plannen hoe we daar gebruik van gaan maken.

Allen hartelijk gegroet, en nu vooral digitaal nog steeds in Christus verbonden!

Het Moderamen