Tijdelijke stop zanggroep in de online kerkdienst
De PKN heeft het advies voor zingen tijdens de kerkdienst gisteren aangescherpt en raadt dringend af om dit de komende weken gedurende de lockdown te doen.

Het moderamen heeft gisteravond besloten om dit advies op te volgen. Er zal daarom de komende weken geen zanggroep zijn in de kerkdienst. De uitdaging voor ons allen is om niet bij de pakken neer te zitten vanwege wat niet meer kan, maar om creatief aan de slag te gaan met wat nog steeds mogelijk is.

Het moderamen wil jullie daarom vragen om thuis videootjes te maken met jullie muzikale bijdragen en die gaan we dan gebruiken in de online diensten. Instrumentaal, zang, een gezinslied, een solo, gitaar, fluit, of keyboard, laat de lofzang doorgaan !