Corona nieuwsOverig

Vanaf zondag 19 december zijn de kerkdiensten NIET meer bij te wonen in ons kerkgebouw, maar alleen online. Nadere berichten over lopende acties en de gang van zaken rond Kerst volgen apart.

Onze grootste opdracht is de aandacht te richten op “ons licht laten schijnen, zodat de mensen die goede daden zien, en hun Vader die in de hemel is verheerlijken”. Daar moeten we ons niet van af laten brengen.

Een belangrijke, secundaire opdracht is om op de goede wijze omgaan met Corona, die we de komende weken van verzwaarde lockdown heel serieus nemen. We gaan weer online kerkdiensten houden: naar de kerk gaan is de komende weken niet mogelijk. Dat geldt ook voor de kerstviering op eerste kerstdag, toch één van de hoogtepunten van het jaar. Gebouw Antenne gaat ook helemaal dicht. Via deze site, de Nieuwsflits en de Whatsapp-groep zullen we het actuele nieuws doorgeven.

Dit alles valt ons niet gemakkelijk. Maar laten we de schouders er onder zetten in het besef dat we anderen daar mee helpen. We gaan als Regenboogkerk ons steentje bijdragen aan het afvlakken van de komende vijfde golf. Daarmee helpen we ook al die zorgmedewerkers die zulke buitengewone prestaties moeten leveren in de ziekenhuizen en verpleeginstellingen. We doen het ook voor hen!

Namens de Kerkenraad