ZWO-berichten oktober 2015 ZWO-berichten oktober 2015

Alle acties van de ZWO-commissies, zoals de Bolletje-koekactie, de planten-,  gereedschaps-, en kerstmarkt, de verkoop van boeken en ansichtkaarten, de speculaasactie, opentuindagen, de talententent en het stamppottenbuffet en vooral het appels en peren plukken waren bepaald niet vergeefs, ze brachten in totaal € 19.531,48 op.
Dit prachtige bedrag gaat naar onze actie Myanmar.

Het fruit plukken,
nu bestemd voor het nieuwe project Kenya-kinderen, loopt voorspoedig. De 50 vrijwilligers plukten al zijn 100 ton fruit, goed voor ongeveer € 5000,-.
Er kan nog drie weken worden geplukt en het ziet ernaar uit dat we het bedrag van vorig jaar, € 8522,- zullen halen, zo niet overtreffen! Je kunt je altijd nog als plukker opgeven bij Henk Posthouwer...
De verkoop van boeken en ansichtkaarten bracht vorig jaar
€ 698,- op.
Je kunt je boeken nog steeds kwijt. Je kunt Bert Kasteel (628238) en/of Henk Posthouwer (616948) bellen. Ze helpen je graag met opruimen. Gewoon bij de boekenkast zetten mag ook.
Onze ansichtkaartendames zijn nu druk bezig met de kerst- en nieuwjaarskaarten.

We letten bij de ZWO altijd op de kleintjes, in dit geval dus de kleine bedragen. Je kunt altijd nog je oude mobieltjes, inktcartridges en –patronen inleveren. En ook verstuurde ansichtkaarten met postzegels, dus die niet afknippen. We krijgen ook veel verjaardags- en kerst- en nieuwjaarskaarten, maar daar is bij verzamelaars geen belangstelling voor, dus die kunnen bij het oud papier.

Exspecto
datum en tijdstip 26-05-2018 om 18.30 uur