PKN
Welkom bij de Regenboogkerk Epe
 
ZWO-berichten oktober 2015 ZWO-berichten oktober 2015

Alle acties van de ZWO-commissies, zoals de Bolletje-koekactie, de planten-,  gereedschaps-, en kerstmarkt, de verkoop van boeken en ansichtkaarten, de speculaasactie, opentuindagen, de talententent en het stamppottenbuffet en vooral het appels en peren plukken waren bepaald niet vergeefs, ze brachten in totaal € 19.531,48 op.
Dit prachtige bedrag gaat naar onze actie Myanmar.

Het fruit plukken,
nu bestemd voor het nieuwe project Kenya-kinderen, loopt voorspoedig. De 50 vrijwilligers plukten al zijn 100 ton fruit, goed voor ongeveer € 5000,-.
Er kan nog drie weken worden geplukt en het ziet ernaar uit dat we het bedrag van vorig jaar, € 8522,- zullen halen, zo niet overtreffen! Je kunt je altijd nog als plukker opgeven bij Henk Posthouwer...
http://www.orangepapers.nl/age_1.jpg
De verkoop van boeken en ansichtkaarten bracht vorig jaar
€ 698,- op.
Je kunt je boeken nog steeds kwijt. Je kunt Bert Kasteel (628238) en/of Henk Posthouwer (616948) bellen. Ze helpen je graag met opruimen. Gewoon bij de boekenkast zetten mag ook.
Onze ansichtkaartendames zijn nu druk bezig met de kerst- en nieuwjaarskaarten.
 
 
We letten bij de ZWO altijd op de kleintjes, in dit geval dus de kleine bedragen. Je kunt altijd nog je oude mobieltjes, inktcartridges en –patronen inleveren. En ook verstuurde ansichtkaarten met postzegels, dus die niet afknippen. We krijgen ook veel verjaardags- en kerst- en nieuwjaarskaarten, maar daar is bij verzamelaars geen belangstelling voor, dus die kunnen bij het oud papier.

terug
 
 

Ochtenddienst
datum en tijdstip 16-12-2018 om 10.00 uur
meer details

Clubben
datum en tijdstip 16-12-2018 om na de ochtenddienst
meer details

De Heerlijckheid
datum en tijdstip 17-12-2018 om 18.00 uur
meer details

 
Beluisteren kerkdiensten

U kunt onze kerkdiensten, live en nadien, beluisteren via www.kerkomroep.nl

Voor uitleg klik hier
 
 
"Kerk op schoot"

 
Bloemen in de kerk

zondag 2 december 2018
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.