ZWO ZWO

Zending Werelddiaconaat Ontwikkelingssamenwerking

Het nieuwe logo symboliseert samen met anderen gezonden te zijn. Wij worden erop uitgestuurd; niet alleen in eigen land, maar ook wereldwijd. De opdracht betreft de verkondiging (Z), het diaconaat (W) en het bevorderen van gerechtigheid (O).
De pijlen drukken het samenwerkingsproces op deze drie terreinen uit. Er moet een wisselwerking op basis van gelijkwaardigheid optreden, dus geen eenrichtingverkeer van rijk naar arm. De ronde vorm staat symbool voor de ideale wereld, waar wij allen op hopen.

De ZWO Epe werkt samen met de commissies van de Goede Herderkerk en de Grote Kerk. Jaarlijk worden er diverse acties op touw gezet: een kerstkraam, een gereedschappenmarkt, een plantenmarkt en er worden appels geplukt. De opbrengst van deze acties gaat naar een gezamenlijk jaarproject. In gebouw Antenne staat een spaarbox waarin ansichtkaarten en postzegels, munten, gebruikte mobieltjes en cartridges kunnen worden gedaan.
Bij de ZWO staat het daadwerkelijk hulp bieden voorop; dit komt ook tot uitdrukking in de praktische en directe manier van acties voeren.
Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de voorzitter Henk Posthouwer, Hoge Hagt 73, 8162CB, Epe, 616948 of

datum en tijdstip 19-06-2018 om 19.30 uur

To You