Vrouwengroep “Iris” Vrouwengroep “Iris”

Vrouwengroep “Iris” voor Regenboogvrouwen
De vrouwengroep ‘Iris’ gaat weer van start op maandag 25 september.

Wij zijn een groep vrouwen uit de Regenboogkerk van allerlei leeftijden met de volgende visie: wij willen een groep zijn die elkaar bemoedigt, met elkaar meeleeft, voor elkaar bidt en die samen meer over God leert, door bijbelstudie, samen zingen en d.m.v. gespreksvormen e.d.
De naam Iris is gekozen omdat het “Regenboog” betekent. Iris is ook een plant met een prachtige bloem. Dit past bij ons motto: “bloei waar je geplant bent” (in de Regenboogkerk o.a.). Verder zit een iris ook nog in je oog en dat staat voor het oog hebben voor elkaar.
Wij komen 1x in de 2 weken op maandagavond bij elkaar, op wisselende adressen. Aanvang 19.45 uur (tot ongeveer 21.45 uur).
Op 25 september zijn we bij Annette Proper, Woesterweg 1. Dan komen we samen om te delen hoe de zomertijd was, we nemen een foto, kaart of voorwerp mee en aan de hand daarvan vertellen we elkaar waarin/wanneer we God hebben ervaren.
Voel je van harte welkom om (weer) met ons mee te doen!
Bel of mail voor de overige data van dit seizoen even met Marjan Schuur.
Nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op:
Annette Proper tel.614227, Marjan Schuur   tel.612662 email:

ochtenddienst
datum en tijdstip 19-08-2018 om 9.30 uur