Veiling voor Save the children Veiling voor Save the children

Veiling voor Save the children
Op vrijdagavond 5 juni kwam met het Vip-diner van de Heerlijckheid, een einde aan een periode van activiteiten van de jeugd. Er zijn taarten gebakken, bloemen en wijn verkocht, schilderijen gemaakt, auto’s gewassen, karweitjes gedaan en als laatste het diner bij de Heerlijckheid. Het was een grote happening, de rode loper was uitgelegd voor de vip-gasten en er werd hard heen en weer gelopen om alle gasten op tijd te bedienen.  Waar een kleine groep jongeren toe in staat is, hebben deze tieners vol overgave en enthousiasme laten zien.
Het eindbedrag dat ze opgehaald hebben, is  1405,- euro!!
Daar kan de organisatie Save the children weer mooie dingen mee doen voor de kinderen in India!
Alle tieners, heel hartelijk bedankt voor jullie inzet, het was super wat jullie gepresteerd hebben, jullie zijn toppers!!

Bedankt!!!
De jeugd van de Regenboogkerk heeft een veiling gehouden voor de organisatie: “Save the Children”.
Wij hadden ingetekend op een diner bereid door de dames van “de Heerlijckheid”. Zij werden hierbij geassisteerd door de jeugd.
Toen we bij de kerk arriveerden lag de rode loper al uit. We werden welkom geheten door de obers in het zwart gekleed met prachtige lange schorten.
Bij binnenkomst werd iedereen op de foto gezet door Marlinde. We zaten nog niet of we kregen een welkomstdrankje.
De zaal was goed gevuld en het diner kon beginnen.
Ank Veenstra opende de avond met een Joodse vertelling en bad met ons.
We kregen als eerste gerechtje: een amuse van tomaat en ui, gevolgd door heerlijke kerriesoep.
Hierna een amuse van gevulde vijg.
Als hoofdgerecht gado gado en alles werd keurig opgediend door de jongelui.
Ze hadden er duidelijk plezier in.
Tot  slot een heerlijke ijstaart met heus vuurwerk erop!
Voor wie wilde, was er ook nog koffie met een bonbon.
Het was erg gezellig en lekker!
Hartelijk dank dames en bovenal petje af voor de jongeren.
Het was plezierig om te zien hoe jullie je best hebben gedaan om er een mooie avond van te maken!
Voor herhaling vatbaar!

Sita en Dick de Winter