Terugkijkend naar de winter en vooruitziend naar het voorjaar Terugkijkend naar de winter en vooruitziend naar het voorjaar

Terugkijkend naar de winter en vooruitziend naar het voorjaar
We kunnen nog een paar mooie opbrengsten in 2014 doorgeven: de verkoop van kaarten bracht € 198,10 op, met de verkoop van boeken verdienden we € 441 en de koekactie leverde € 274,10 op. Verder stonden we 19, 20 en 22 december in de stromende regen achter de kerstkraam en ondanks deze weersomstandigheden hadden we een opbrengst van € 794,89.
Een dezer dagen kregen wij de brief van actie Kerkbalans in de bus. Er is behoorlijk wat veranderd. Vroeger kon je je bijdrage splitsen voor de Kerk, de ZWO en de Evangelisatie. Nu wordt er een totale kerkelijke bijdrage gevraagd. De bijdrage, een mooi bedrag voor de ZWO, die we dus vroeger kregen uit de actie Kerkbalans, moet nu uit de wekelijkse collectes voor de ZWO komen.
Als u liever wilt steunen met een vaste bijdrage kunt u die storten op rekening NL05 FVLB 0226 1193 43 ten name van CvK Gereformeerde Regenboogkerk Epe inz. ZWO.
De opbrengsten van de collectes gaan rechtstreeks naar Kerk in Actie. Het geld van onze bekende acties als planten-, gereedschappen-, en kerstmarkt, fruit plukken en koekacties, kaarten- en boekenverkoop,  gaat naar ons project in Myanmar. We sparen ook nog steeds cartridges, postzegels en kaarten.
ZWO-zijn is vooruitzien: op 9 mei organiseren we weer onze plantenmarkt. Het is nu nog koud, maar de eerste hoopvolle tekenen van het nieuwe leven zijn soms zichtbaar: een stimulans voor mensen met groene vingers om aan de slag te gaan en te blijven om mede door hun nijver gewroet de plantenmarkt tot een succes te maken....
namens de ZWO-commissie
Henk Posthouwer