Start Basis Catechese 2 oktober Start Basis Catechese 2 oktober

De Basis Catechese gaat weer beginnen op maandag 2 oktober!
Wij als leiding, zien er weer naar uit om met jullie de avonden in te vullen met catechese.
In plaats van de dinsdagavond, wordt het nu  maandagavond dat we bij elkaar willen komen. Er waren te veel jongeren die op de dinsdag niet kunnen en wij willen graag de groep bij elkaar houden en nog meer jongeren aantrekken.
Het is de bedoeling dat we  de groep splitsen, de tieners die er (bijna) van het begin af bij waren gaan nu groep één groep vormen. Dus als je op de middelbare school zit, kom je daar bij.
De andere groep zal voor kinderen vanaf 10 jaar zijn, dus heb je die leeftijd, kom er gezellig bij!!
De opzet zal als vanouds zijn: om zes uur eten we gezamenlijk tot half zeven en daarna gaan we met beide groepen afzonderlijk de bijbelse thema’s behandelen.
Op maandag 2 oktober is de start en daarna 9, 23 en 30 oktober, 6, 20, 27 november.
16 oktober is herfst vakantie en op vrijdag 17 november is er Sirkelslag!
Zet dus alle data in je agenda, zodat we weer volle bak hebben.
Heb jij ook mee te doen, geef je dan op bij Nienke Paulusma, telefoonnummer 06-54927879.
Ben je er nog nooit bij geweest en toch nieuwsgierig, kom dan eens kijken om te zien hoe gezellig het is!
Tot 2 oktober!
Namens de leiding, Nienke Paulusma