Samen aan de slag met statushouders Samen aan de slag met statushouders

Om de statushouders die in de gemeente Epe zijn komen wonen de gelegenheid te geven te participeren in de samenleving is Present op zoek naar mensen die een dagdeel samen met hen aan het werk willen gaan bij een project via Present.
U kunt hierbij aangeven wat u graag wilt gaan doen; een sociale of praktische activiteit zoals wandelen, koken of bakken, spelletjes doen, tuin opknappen, opruimen, verhuizen, schilderen etc.
In mixed groepjes van gemeenteleden en statushouders gaat u samen iets voor een ander doen die deze hulp goed kan gebruiken. En u doet dit op een moment wanneer u hier tijd voor heeft.

Volgens de Present-wijze gaat u een dagdeel gezamenlijk aan de slag.

Dit biedt de statushouders de gelegenheid om de Nederlandse taal te leren, hun netwerk uit te breiden, onze normen en waarden te observeren en samen  met u actief bezig te zijn voor een ander die deze hulp goed kan gebruiken.

Bent u enthousiast meldt u dan aan:
Of bel: 06-44193357
Hartelijke groeten,