Raad van Kerken Raad van Kerken

De Raad van Kerken heeft tot taak het beraad over en het gestalte geven aan de samenwerking en eenheid van de kerken, door het bevorderen van datgene wat de kerken gezamenlijk kunnen doen.
Onder verantwoordelijkheid van de Raad worden er diverse zaken georganiseerd, o.a. gezamenlijke kerkdiensten, kanselruil, campingdiensten, verwelkoming van nieuwsingezetenen, jeugdactiviteiten, presentatie van de kerken gedurende de vredesweek, gebedswake in advents- en lijdenstijd en de organisatie van de kerstmaaltijden.

Leden: Grote Kerk, Goede Herderkerk, Regenboogkerk, Rooms Katholieke Martinus Parochie, Remonstrantse Broederschap, afd. Epe. Ieder lid wordt vertegenwoordigd in de Raad door zijn predikant / pastor + 2 afgevaardigden.

Voor meer informatie kunt natuurlijk ook altijd de website van de Raad van Kerken - Epe bezoeken

datum en tijdstip 19-06-2018 om 19.30 uur

To You