PKN
Welkom bij de Regenboogkerk Epe
 
Henk Posthouwer Henk Posthouwer

Van de hand van Henk Posthouwer verscheen 5 jaar geleden de gedichtenbundel ‘De geur van liefde’. Onlangs verscheen een nieuwe bundel ‘Stemming’. Net als in de eerste bundel gaat ook deze over de vereeuwiging van de emotie; over de stille schoonheid van onze bossen, het kwetsbare kind, het ontzag voor het werk van de Schepper, wiens werk wij vaak verwaarlozen en bevuilen. Toch overheerst de eeuwige flonkerking van de sterren en een rotsvast geloof in de toekomst.

lees meer »
 
Wim de Kievit Wim de Kievit

Bij het schrijven van mijn gedichten/poëzie streef ik naar een combinatie van ernst en luim.
Breng graag gewichtige zaken op speelse wijze onder de aandacht. Geef teksten dikwijls een  verrassende wending. Voel mezelf met blanco A-4tjes, potlood en  puntenslijper in mijn element! Computer defect? Nee  hoor, maar die mist toch net dat beetje charme.

lees meer »
 
Marianne Lookman Marianne Lookman

Mijn gedichten ontwikkelen zich vanuit een emotie. Ze zijn geschreven in de zogenoemde vrije vorm. Maar ze zijn zeker niet vormloos. Er moet een bepaald ritme in zitten.

In eigen beheer gaf ik de dichtbundel 'Aalscholver begroet de dag' uit. Bij Uitgeverij Kontrast te Oosterbeek verscheen mijn dichtbundel 'Vang de wind'.

lees meer »
 
 

Sectie 5 beraad
datum en tijdstip 19-09-2018 om 14.00 uur
meer details

Exspecto
datum en tijdstip 22-09-2018 om 18.30 uur
meer details

ochtenddienst
datum en tijdstip 23-09-2018 om 9.30 uur
In de God van de Bijbel geloven en in zijn Koninkrijk verrijkt ons leven. Soms zou je dat bijna vergeten, door de negatieve benadering en onverschilligheid in onze moderne samenleving. We zijn schatrijk! Bij de start van het nieuwe seizoen doet het goed dat samen te vieren. In de dienst lezen we over de schat in de akker en een parel van grote waarde (Mattheüs 13). We proberen daar zelf woorden aan te geven. Wat maakt geloven zo waardevol?
Beide predikanten gaan in de dienst voor. meer details

 
Beluisteren kerkdiensten

U kunt onze kerkdiensten, live en nadien, beluisteren via www.kerkomroep.nl

Voor uitleg klik hier
 
 
"Kerk op schoot"

 
Bloemen in de kerk

zondag 3 juni 2018
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.