PKN Epe PKN Epe

Tot de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) behoren in Epe: de Gereformeerde Kerk en de Hervormde gemeente. De Hervormde gemeente bestaat uit de Grote Kerk-gemeente en de wijkgemeenten van bijzondere aard Goede Herderkerk en Sionskerk.

Wij streven naar samenwerking met als uitgangspunt: doe datgene samen, wat mogelijk is. Zo zijn er in de Stille week gezamenlijke diensten met de gemeente van de Grote Kerk en de Goede Herderkerk. De maandelijkse tienerdiensten worden samen met de Goede Herderkerk gedaan. Avonddiensten en diensten op bid- en dankdag zijn ook gezamenlijk met de gemeente van de Goede Herderkerk.

Daarnaast is er op gebied van evangelisatie samenwerking met o.a. de gemeentes van de Goede Herderkerk en de Sionskerk.

Er is een overleg van de moderamina van de PKN-kerken te Epe (2x per jaar) en daarnaast een overleg van de beide moderamina van de Regenboogkerk en de Goede Herderkerk.

datum en tijdstip 16-12-2018 om 10.00 uur

datum en tijdstip 16-12-2018 om na de ochtenddienst