Nieuw project ZWO 2016/2017 Nieuw project ZWO 2016/2017

De ZWO-commissie van de Grote Kerk kiest jaarlijks samen met de ZWO’s van de Goede Herderkerk en de Regenboogkerk een project. Een jaar lang worden er allerlei acties georganiseerd waarvan de opbrengst bestemd is voor het ZWO- project.

Dit jaar is gekozen voor een project in
Nederland: Jeugddorp De Glind.
De Glind is een kleine dorpsgemeenschap waar kwetsbare kinderen al meer dan 100 jaar met professionele steun veilig kunnen opgroeien en/of werken aan hun toekomst. De Rudolphstichting stond aan de wieg van het Jeugddorp en nog steeds zet men zich in voor het behoud en de ontwikkeling van het Jeugddorp.
Eind augustus sluiten we het project ‘Schoon drinkwater in Maai Mahiu’ en het sub-project ‘Materiaal voor de zondagschool van de stichting Kenya Kinderen’ af.

Namens de ZWO commissie Grote Kerk,
Nettie Jonker