KIA-nieuws september 2015 KIA-nieuws september 2015

"VROLIJK GELOVEN"
Schilderijen van Marieke Priem uit Bunschoten. Onze nieuwste expositie in gebouw Antenne heet ‘Vrolijk geloven’. Van 7 oktober tot 7 december 2015.

Dat klinkt veelbelovend: ‘Vrolijk geloven’. Spannend en mooi. Misschien ook wel controversieel. Is geloven echt zo vrolijk? Word je er vrolijk van? Ik hoor misschien mensen zeggen: “De kunstenares kan dat wel vinden, maar zo komt geloof niet altijd bij ons over”. Maar het ziet er toch vrolijk uit, al deze schilderijen aan de muur. Met prachtige kleuren waar je vrolijk van wordt. Vol van thematiek. En ja, ze gaan wel over het geloof. Ook jouw geloof…
Kom maar kijken, laat het ‘vrolijke geloof’ op je inwerken. Geniet!
Lees hier de ‘special’ waarin we de kunstenares aan het woord laten. Vanaf 7 oktober is Antenne een vrolijke boel. Van harte welkom!

"KERST IN DE VITRINE"
Nog ‘even’ en het is kerst. Gezellige en sfeervolle tijd. KIA presenteert dan in Antenne een prachtige expositie met bijzondere iconen. Waarover later meer. Onze twee expositievitrines willen we graag vullen met ‘Kerst-items’.

Gevraagd: Heeft u iets moois, iets speciaals? Iets waar je langer naar zou willen kijken? Iets wat we een poosje mogen exposeren? Het moet te maken hebben met kerst. Het moet geschikt zijn om in deze vitrines te teleggen/zetten.

De inbrengavond van de ‘Kerst-items’ is op maandag 14 december om 19.30 uur.
Voorzie het van uw naam, adres en telefoonnummer.

“ZIEN IS GELOVEN”, het gemeenteproject januari 2016.

De KIA groep informeerde u hierover al eerder. Het wordt een heel mooi project … met uw hulp natuurlijk.
Dit uitdagende thema zet u aan het denken en aan het werk. Wat ook onze bedoeling is!
Even ter herinnering:
Laat je fantasie de vrije loop. ‘Zien is geloven’, wat kun je daarbij bedenken? Hoe kun je dat uitbeelden? Al een idee? Dan aan de slag. Alle disciplines kunnen. Tekenen, schilderen, foto’s, tekst, ruimtelijk, papier, karton, stof, allerlei materialen. Het moet te exposeren zijn. Trouwe Antennebezoekers weten wat daar mogelijk is. Met uw prachtige creaties gaan we in januari 2016 een boeiende expositie inrichten.
De inbrengavond is maandag 11 januari 2016 om 19.30 uur.Voorzie het van uw naam, adres en telefoonnummer.

Gebedswake in Grote Kerk
datum en tijdstip 13-12-2018 om 19.00 uur