Opbrengst Kerstkraam ZWO tijdens de Play-In 2014 Opbrengst Kerstkraam ZWO tijdens de Play-In 2014

Tijdens de Play-In in de Grote Kerk stond de ZWO kraam er weer.
Vrijdag 19 december waren de weersomstandigheden prima en werd de kraam goed bezocht, echter zaterdag en maandag lieten door regen en storm een iets mindere opbrengst zien.
Al met al viel de opbrengst niet tegen, we kunnen melden dat er € 794,89 is binnengehaald.
De kraam was goed gevuld met prachtige kerststukken, vogelvoederpoppetjes, vogelvoederhuisjes, kerstkoeken, rookworsten en andere leuke kerstspullen.

Graag bedanken we iedereen die vooraf heeft meegeholpen om iets voor de kraam te maken, de bemanning van de kraam en degenen die ons hebben ondersteund via sponsoring. En natuurlijk dank aan iedereen die met hun aankoop in onze kraam hun steun hebben gegeven aan het ZWO project 2014/2015: The Leprosy Mission Myanmar, die zorgt voor eigen inkomsten voor gehandicapten in Myanmar.

Namens de ZWO-commissies,
Etie Borgonjen